Bedrijfsinformatie

Als kleine jongen was bij Wimco de interesse voor de autobranche al gewekt.

Regelmatig was hij in de plaatselijke garage te vinden op zoek naar onderdelen om zijn skelter te verbouwen. Later kon hij hier op zaterdag kleine klusjes doen.

Vanzelfsprekend koos hij voor de opleiding LTS autotechniek. Nadien heeft hij zich met de combinatie van werken en leren tegelijk de kennis en techniek verder eigen gemaakt. Inmiddels zit hij alweer meer dan 30 jaar in het vak met een voorliefde voor de merken Opel, Peugeot en Citroën.

Toen zich de mogelijkheid voor deed voor onszelf te beginnen twijfelden we geen moment. Samen met mijn partner Audrey nam ik de sprong in het diepe en per 1 oktober 2016 staan we aan het roer van ons eigen bedrijf. We kozen ervoor ons aan te sluiten bij de PCA vereniging.

Als PCA dealer maken we deel uit van de vereniging van specialisten Peugeot en Citroën. We richten ons op het leveren van goede en vooral betaalbare service. Niet alleen voor Peugeot en Citroën rijders, maar voor alle klanten die onze werkplaats of onze showroom binnenstappen.

Door te doen wat we zeggen, onze klanten te kennen en het bieden van eerlijke service tegen een betaalbare prijs willen we het dorpse karakter benadrukken. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en voor nieuwe en gebruikte auto’s in elke prijsklasse.

Ook onze kleinste klantjes worden niet vergeten. Voor hen staat er een zeer originele kleurplaat in de vorm van een echte auto! Nieuwsgierig? Kom gerust bij ons langs, de koffie staat klaar!

BOVAG voorwaarden

Mobiliteitscentre Bodegraven is aangesloten bij de BOVAG. Voor u als klant een extra zekerheid.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 650013 receptie@pcabodegraven.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0172 650013

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×