APK

APK bij Mobiliteitscentre Bodegraven

Als lid van de BOVAG bieden wij u meer zekerheid voor een correcte en transparante uitvoering van de apk, Voor meer informatie kijkt u op www.bovag.nl

APK

De apk staat voor Algemene Periodieke Keuring. Dit is ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, juist geregistreerd is en of hij nog voldoet aan de geldende milieunormen. De (APK) keuring is wettelijk verplicht, maar is wel enkel een momentopname. Wanneer uw auto goedgekeurd wordt, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft. Regelmatig onderhoud is, zeker voor oudere auto’s, een must.

Een auto die op benzine rijdt, moet vanaf 4 jaar nadat hij op de weg is toegelaten, APK gekeurd worden. Rijdt hij op LPG of Diesel, dan is dit 3 jaar. Bij auto’s van 8 jaar of ouder vervalt de APK na een jaar. Uw voertuig kunt u binnen twee maanden voor de APK-vervaldatum laten keuren zonder dat de datum wijzigt. Als u het voertuig meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum laat keuren, krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een keuring. Onze gediplomeerde keurmeesters voeren de inspectie uit. Eventuele reparaties voeren wij na overleg met u vakkundig uit voordat de auto afgemeld wordt.

Direct uw keuring plannen? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0172 650013 receptie@pcabodegraven.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×